Tenerife is een van de bekendste eilanden van de Canarische Eilanden. Een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. Doordat het eiland al een lange tijd toerisme kent zijn er ook vele vakantiebestemmingen ontstaan. Hoe zorg je ervoor dat jij de juiste vakantieplek kiest voor jou en je partner of samen met je familie en vrienden. Wij helpen je deze keuze te maken door de hoogtepunten van iedere plek op te noemen.

De bestemmingen op Tenerife met korte uitleg

Lees je in over je vakantie op Tenerife. Klik hier voor uitgebreide informatie over Tenerife van de bestemming, tot aan het uitgaan en alle andere activiteiten en bezienswaardigheden.

Playa de las Américas: Dit is veruit de bekendste badplaats van het hele eiland en je komt hier dan ook het echte massatoerisme tegen. Met je vrienden en wil je veel op stap of houd jij ervan om op een toeristische bestemmingen te verblijven? Dan hoef je niet langer verder te zoeken en kun jij je vakantie boeken naar Playa de Las Américas.

Santa Cruz de Tenerife: Helaas merk je bij de voorgaande badplaats weinig van de lokale cultuur. Wie meer van de cultuur op Tenerife wil ontdekken kan in de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife verblijven. Naast de cultuur zijn er allerlei activiteiten voor toeristen te beleven. Een diverse vakantie dus die geschikt is voor stellen en families.

Los Cristianos: Deze plaats is net als de hoofdstad van het eiland een mengeling van cultuur en toerisme. Er is een historisch centrum, maar je komt ook overal toeristen tegen. Deze plek is uitgegroeid tot een plek voor toeristen door het schitterende strand dat er te vinden is.

Costa Adeje: Ieder eiland dat populair is onder het toerisme beschikt wel over een badplaats waar meer luxe is te vinden. Op Tenerife is dat Costa Adeje. Het is een nieuwe plek, het is er schoon en je vindt er over het algemeen de luxere accommodaties. Erg geschikt voor families, stelletjes en ouderen.

Los Gigantes: Wil je op een schitterende locatie verblijven tussen de rotsen? Het eiland staat bekend als een vulkanisch eiland met de vulkaan Teide in de belangstelling. Los Gigantes is een mooi gelegen plek in het westen van het eiland tussen de rotsen.

Puerto de la Cruz: Wil jij graag in het noorden van Tenerife verblijven? Dan is Puerto de la Cruz een uitermate geschikte optie om te verblijven. Bovendien verblijf je hier in de buurt van veel mooie groene natuur waar er veel excursies zijn te boeken.